Corona

26 oktober 2020

Bij één juf is in de herfstvakantie Corona geconstateerd. En niet alleen bij haar, maar ook bij haar vader en moeder. De juf is er behoorlijk ziek van, maar niet zo erg als haar moeder. Die moest eerder deze week op de IC-afdeling worden opgenomen. Wij wensen de juf heel veel sterkte, ook in de zorg om haar ouders. "Hij geeft den moeden kracht, en Hij vermenigvuldigt de sterkte dien, die geen krachten heeft." (Jes. 40: 29).

Ook onder de vaders en moeders zijn er die Corona hebben of die de ziekte hebben gehad. Ziekenhuisopnames waren gelukkig niet nodig. De Heere spaarde nog. Maar 't zijn wel roepstemmen...

Maatregelen
Als we alles op ons in laten werken, is het duidelijk dat we het Corona-virus niet moeten onderschatten. Daarom herhalen we nog even de regels: houd als volwassenen voldoende afstand, was regelmatig de handen en blijf thuis als u klachten hebt die kunnen wijzen op Corona.

Met name doen we een dringend beroep op u om ook klachten van kinderen serieus te nemen. Omdat het virus zich vooral verspreidt onder volwassenen en minder onder kinderen, hoeven ze niet voor elke verkoudheid thuis te blijven. Maar komt er iets bij (koorts, hoesten, benauwdheid), dan mogen ze beslist niet naar school.



Terug naar het nieuwsoverzicht