Afscheid groep 8

12 juli 2021

Heel belangrijk vorige week vrijdag was het afscheid van de kinderen van onze groep 8. 's Morgens waren we met z'n allen wezen kanoën op de Loosdrechtse Plassen. 't Was prachtig weer: zonnig, maar niet warm. Wie niet nat wilde worden, is droog gebleven. (Wie wél nat wilde worden, natuurlijk niet...)

Wat 's morgens nog best wel gewoon leek, werd 's avonds heel bijzonder. Na een laatste Bijbelvertelling, een raadselspel bedacht door de kinderen en een race bedacht door de juf, werden de getuigschriften en de afscheidsbijbels uitgereikt. De avond werd besloten door de voorzitter van onze Locatieraad, dhr. Landwaart. Het personeel kreeg van de kinderen een mooie picknicktafel en een lekkere EHBA-doos (EHBA = Eerste Hulp Bij Afscheid)! Verder mochten we een prachtige collage in ontvangst nemen. Die hangt inmiddels in de personeelskamer.

Een periode in het leven de van de kinderen is afgesloten. Wat geweest is, komt niet weer terug. We mogen het allemaal in de handen van de Heere geven, om verzoening te doen over het verkeerde wat er geweest is, om een zegen over het goede wat er door genade mocht zijn. Dan denken we in het bijzonder aan het zaad van Gods Woord, dat we hebben mogen strooien. Met alle gebrek, maar toch...Terug naar het nieuwsoverzicht