Personeel

4 december 2019

Personeel
Sinds kort is er een nieuwe juf bij ons op school komen werken. Het is juf J. de Weert. Ze komt voor vier dagen in de week als onderwijsassistente. Welkom op onze school, juf! We hopen dat u een fijne tijd mag hebben.

Even voorstellen…
Juf De WeertZoals jullie weten werk ik nu al een paar weken op de Petrus Dathenusschool. Daarom is het de hoogste tijd om mij even voor te stellen.

Ik ben Jessica de Weert en ik kom uit Amersfoort. Dit cursusjaar zal ik 4 dagen per week werken als onderwijsassistent. Ik houd ervan om muzikaal bezig te zijn, gelukkig heb ik gemerkt dat hier ook genoeg leerlingen muzikaal zijn. Het zal vast een mooi kerstprogramma worden! Volgend cursusjaar hoop ik aan de pabo te beginnen.

Afgelopen weken heb ik in alle klassen een kijkje genomen en ondersteuning gegeven. Wel is het zo, dat ik voornamelijk werkzaamheden  in groep 3/4/5 en groep 1/ 2 uitvoer. In deze korte periode voel ik mij hier op school al thuis. De sfeer is erg gezellig en open, dit komt door een aantal zaken: Ik heb gemerkt dat het onderlinge contact tussen en met collega’s goed is. Daarnaast is de betrokkenheid van ouders  groot en is het contact met de kinderen fijn. Ik hoop op een gezegend en goed jaar met elkaar!Terug naar het nieuwsoverzicht